Vragen

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de meest voorkomende vragen.

Zijn aan een eerste bezoek kosten verbonden?

Nee. Hairmasters biedt u die service dat het eerste intakegesprek geheel vrijblijvend is. Wij streven er naar om het intakegesprek binnen 5 werkdagen plaatst te laten vinden wanneer u aangeeft om langs te willen komen.

Ik ben niet in staat uw zaak te bezoeken. Hoe kan ik nu een haarwerk uitzoeken?

U bent bijvoorbeeld slecht ter been of u ligt in het ziekenhuis en u wilt graag een haarwerk uitzoeken. In dat geval komen wij bij u langs. Ter plekke bekijken wij welk haarwerk voor u het meest geschikt is.

Wat zijn de kosten voor een haarwerk?

De kosten voor een haarwerk verschillen per soort. Heeft u een klein haarstukje of een volledige pruik? Heeft u echt of synthetisch haar? Hoe is het haarwerk gemaakt? Dat zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de prijs. In ons eerste, vrijblijvende gesprek, laten wij u graag de verschillende haarvormen zien en geven wij u een prijsindicatie.
 

Vergoedt de zorgverzekering haarwerken?

De vergoeding van uw zorgverzekering hangt uiteraard af van de manier waarop u verzekerd bent. Bent u in het bezit van een medische indicatie van uw behandelend (huis)arts / medisch specialist, dan kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Hairmasters heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u naast de basisvergoeding (in 2017 bedraagt de basisvergoeding € 419.50) ook recht hebben op een aanvullende vergoeding. Indien u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar, regelen wij het declaratieproces voor u. 

 

Kan ik met mijn haarwerk zwemmen?

In principe kunt u alles met uw nieuwe haar doen, wat u anders ook gewend bent te doen. Twijfelt u over de mogelijkheden dan is het beter eerst even met onze haarwerkspecialisten te overleggen.
 

Kan het haarwerk afwaaien?

Alle haarwerken kunnen wij zo bevestigen dat deze niet afwaaien.
 

Ik onderga chemotherapie en ik weet niet of mijn haar gaat uitvallen. Wat kan ik het beste doen?

U kunt bij ons geheel kosteloos een haarwerk reserveren. Het is raadzaam voordat u de chemotherapie ondergaat bij Hairmasters de verschillende mogelijkheden door te spreken en eventueel alvast een haarwerk aan te laten meten. Mocht u uw nieuwe haarwerk nodig hebben, dan is uw haarwerk per direct beschikbaar. Mocht u geen haar verliezen waardoor u dus geen haarwerk nodig heeft, kunt u het haarwerk kosteloos annuleren.
 

Hoe onderhoud ik mijn haarwerk?

Wij hebben speciale producten waarmee u uw haarwerk onderhoudt. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verdere onderhoud, zoals: het knippen van uw eigen haar, het bijwerken en het behandelen van uw nieuwe haar en het opnieuw aanbrengen van de bevestiging. Zie verder Service/begeleiding.
 

Hoe lang gaat mijn haarwerk mee?

De levensduur van uw haarwerk is afhankelijk van het soort haarwerk en de eisen die u daaraan stelt. Gemiddeld gaat een haarwerk, mits goed onderhouden, ongeveer één jaar mee.
Het is belangrijk uw haarwerk goed te onderhouden en regelmatig door ons te laten behandelen. Zo verlengt u de levensduur van uw haarwerk.
 

Waar kan ik terecht als ik niet tevreden ben met mijn haarwerk?

Ondanks onze zorgvuldige werkwijze kan het zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent. Als dit zo is, laat het ons dan meteen weten. In elke vestiging van Hairmasters is een kwaliteitsmanager werkzaam. Bij hem of haar kunt u terecht met uw vragen. Ook kunt u uw opmerkingen mailen aan het hoofdkantoor in Almelo (info@hairmasters.nl). Komt u er met Hairmasters niet uit dan heeft u de mogelijkheid uw klacht door te geven bij de Stichting Expertisecentrum Klacht- en Gezondheidsrecht (ECKG). Meer informatie over deze commissie vindt u op www.eckg.nl

In alle gevallen zal er zorg worden besteed om u te helpen, met als doel: alsnog een prettige ervaring.

 

Is een afspraak maken gewenst?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken de haarwerkspecialisten van Hairmasters op afspraak. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten en heeft de haarwerkspecialist alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen.

 

Heeft u meer vragen over haarwerken en alopecia?

 

Wij hebben speciaal voor u een pagina gemaakt met meer informatie over haaruitval en haarwerken. Klik op deze link voor meer informatie.

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier