Service

Hairmasters besteedt veel aandacht aan service. Hoe kunnen wij u het beste helpen en u op uw gemak stellen, zodat u met een zeker gevoel onze zaak verlaat. Onze betrokkenheid bij de klanten is groot, daarom besteden wij veel tijd en zorg aan de ontvangst, de behandeling en de nazorg.

Privacy

Uw privacy is voor ons een belangrijk gegeven. Tenslotte praat niet iedereen graag over kaalheid en over haarwerken. In onze zaken staat de privacy voorop. Onze Hairmasters vestigingen zijn zo ingericht dat u zich op uw gemak voelt. Een persoonlijke ontvangst en begeleiding horen daar bij.

Begeleiding

Nadat u een haarwerk heeft uitgezocht, blijven wij u op deskundige wijze begeleiden. 
Wij bieden u zelfs kosteloos een persoonlijke cursus aan voor het omgaan met uw haarwerk. Hier oefenen wij met het op- en afzetten van het haarwerk, het wassen en het verdere onderhoud van uw aanvullende haar.

Knippen

Naast het bijwerken van uw aanvullend haar, knippen en stylen wij ook uw eigen haar. Zo hoeft u niet meer naar een kapper te gaan, maar kunt u gebruik maken van de kapsalon van Hairmasters.

Reserveren

Bij Hairmasters kunt u kosteloos een haarwerk reserveren. Bijvoorbeeld als u, in verband met een ziekte, een behandeling in het ziekenhuis moet ondergaan, waardoor haaruitval ontstaat. Voordat deze behandeling plaatsvindt, is het beter de mogelijkheden voor aanvullend haar te bespreken en alvast te reserveren. Zo weet u zeker dat het haarwerk overeenkomt met uw wensen. Mocht u geen haar verliezen en het haarwerk dus overbodig is, bent u bij Hairmasters niet gebonden.

Thuisbezoek

Bent u, door omstandigheden, niet in staat onze vestiging te bezoeken, dan komt onze haarwerkspecialist bij u thuis.

 

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier