Oplossingen

U wilt iets aan uw kaalheid en uw dunner wordend haar doen. Hairmasters helpt u graag op weg met aanvullend haar. Wij bieden u verschillende oplossingen. Uiteraard is dit afhankelijk van uw haarwensen. Wilt u echt haar of liever synthetisch? Wij lichten u graag voor over de verschillende haarsoorten. Belangrijk is dat het nieuwe haar bij u past en dat u zich daarbij prettig voelt. Onze deskundige haarwerkspecialisten bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden.

Eerste gesprek is informatief

Wij informeren u graag over de verschillende haarsoorten en nemen hiervoor ook ruim de tijd. U kunt ons alle vragen stellen en wij beantwoorden deze uitvoerig. Eveneens laten wij u de verschillende haarsoorten zien. Samen kijken wij welke haarsoort en haarkleur het beste bij uw uiterlijk passen en wat geschikt voor u is. Alle voor- en nadelen worden besproken met u.

Om u uitgebreid voor te lichten is het beste een afspraak te maken. Dit eerste gesprek is vrijblijvend. Wilt u daadwerkelijk een haarwerk dan maken wij een vervolgafspraak. Nadat u vervolgens een keuze voor een haarwerk heeft gemaakt, gaan wij verder aan het werk!

Kosten

Het is duidelijk dat de kosten voor een haarwerk verschillen per type haarwerk dat u kiest. De kosten voor een haarwerk verschillen per soort. Heeft u een klein haarstukje of een volledige pruik? Heeft u echt of synthetisch haar? Hoe is het haarwerk gemaakt? Dat zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de prijs. In ons eerste, vrijblijvende gesprek, laten wij u graag de verschillende haarwerken zien en geven wij u een prijsindicatie.

Hairmasters heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u naast de basisvergoeding (in 2017 bedraagt de basisvergoeding    (€ 419.50) ook recht hebben op een aanvullende vergoeding. Indien u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar, regelen wij het declaratieproces voor u. 

Haarwerken

Haarwerken kunnen bestaan uit echt of synthetisch haar. Beide haarsoorten hebben voor- en nadelen waarover onze haarwerkspecialisten u graag adviseren. Belangrijk is dat het haarwerk voor u geschikt is. Een persoonlijk advies is daarom belangrijk. Hairmasters maakt zelf haarwerken of betrekt deze rechtstreeks van de leverancier. Dit betekent dat wij grote invloed hebben op de keuze van de haarwerken. Met een gerust hart kunnen wij stellen dat elk gewenst haarwerk mogelijk is.

Onderhoud

Om uw haarwerk zo natuurlijk mogelijk te houden, adviseren wij om uw haarwerk gemiddeld tussen de vier en zes weken te laten onderhouden. Dit is afhankelijk van de haarsoort; synthetisch haar of echt haar. Zo komt het bij synthetische haarwerken nogal eens voor dat de nekpartij ruw wordt en de contouren gaan uitstaan. Hairmasters kan uw haarwerk zo bewerken, dat uw haarwerk de natuurlijke valling weer terugkrijgt. Haarwerken gemaakt van echt haar hebben de eigenschap van kleur te verschieten. Daarom is het raadzaam dat u na enkele weken bij ons komt voor onderhoud .

Bevestigen

De pasvorm van een haarwerk moet perfect zijn. U kunt kiezen uit verschillende bevestigingen, zoals een permanente of een semi-permanente bevestiging. Hairmasters maakt gebruik van alle bevestingsmethoden. Zo zijn er bevestingsmethoden met bijvoorbeeld tape, medicinale lijmsoorten of het verbinden van het eigen haar met het nieuwe haar door middel van ringetjes.

 

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier