Nieuws

26-05-2016

Hairmasters Woerden is op zoek naar Junior Stylist A

Wordt jij onze nieuwe collega? Ben jij klantgericht, modebewust en representatief en op zoek naar een interessante carrière in het kappersvak?

Vind jij het bovendien leuk om je collega in de salon te ondersteunen bij het uitvoeren van de kappersbehandelingen bij de klant? Dan is het werken in de functie van Junior Stylist A bij Hairmasters Woerden misschien iets voor jou. We zoeken een Junior Stylist A voor 15 - 30 uur per week in overleg met elkaar.

Als Junior Stylist A ben jij 1e jaarsleerling aan een kappersopleiding of denk jij erover na om een kappersopleiding te gaan volgen dan ben jij in de kapsalon verantwoordelijk voor:

  • Ontvangen en installeren van klanten
  • Verzorging van in- en uitgaande post
  • Telefoon aanname en maken van afspraken
  • Wassen, opbrengen en uitspoelen van kleurmiddelen, wikkelen van permanent
  • Basisadvisering van haarverzorging
  • In model brengen van het haar (styling)
  • Afrekenen van behandelingen
  • Schoonhouden van de gereedschappen, meubilair en de salon

Een Junior Stylist A beschikt over de volgende kwaliteiten:

Leergierig - Enthousiast - Flexibel - Sociaal - Communicatief

Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan je CV naar sollicitatie@hairmasters.nl

 

 

17-07-2015

Aangepaste openingstijden tijdens vakantieperiode.

In verband met vakantie hebben wij aangepaste openingstijden voor de vestigingen te Almelo, locatie Ziekenhuisgroep Twente, Den Haag, Eindhoven en Hengelo:

Almelo, locatie Ziekenhuisgroep Twente

Wij zijn gesloten:

Maandag 20 juli t/m zondag 9 augustus 2015

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor de dagen dat wij geopend zijn, kunt u bellen met telefoonnummer 0546 - 45 33 66. Dit telefoonnummer is doorgeschakeld naar onze centrale administratie.

Den Haag

Wij zijn gesloten:

Maandag 20 en 27 juli en 3 augustus 2015

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor de dagen dat wij geopend zijn, kunt u bellen met telefoonnummer 070 - 363 06 50. Dit telefoonnummer is doorgeschakeld naar onze centrale administratie.

Eindhoven

Wij zijn gesloten:

Woensdag 29 juli 2015

Zaterdag 8 augustus 2015

Zaterdag 15 augustus 2015

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor de dagen dat wij geopend zijn, kunt u bellen met telefoonnummer 040 - 244 54 75. Dit telefoonnummer is doorgeschakeld naar onze centrale administratie.

Hengelo

Wij zijn gesloten:

Maandag 20 juli t/m zondag 9 augustus 2015

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor de dagen dat wij geopend zijn, kunt u bellen met telefoonnummer 074 - 250 10 49. Dit telefoonnummer is doorgeschakeld naar onze centrale administratie.

 

07-07-2013

Hairmasters te zien in het KRO programma 'Liefde voor later'.

Hairmasters is maandag 8 juli 2013 om 21:25 uur bij de KRO op Ned. 1 te zien in het programma Liefde voor later.

Anita Witzier volgt ruim een jaar zeven jonge gezinnen waarvan vader of moeder ongeneeslijk ziek is. Met behulp van de herinneringsdoos verzamelt de zieke ouder tastbare herinneringen die voor de achterblijvende kinderen waardevol zijn voor later.

 -Diana. In 2008 krijgt de 45-jarige Diana te horen dat ze borstkanker heeft. Al snel blijkt dat het uitgezaaid is. Diana krijgt chemokuren om haar leven te verlengen. Dit betekent dat ze afscheid moet nemen van haar eigen lange haren. Samen met haar man Marc en haar drie kinderen gaat ze naar een haarwerkspecialist om een haarwerk uit te zoeken. En daar blijkt dat haar man en zoon wel heel solidair zijn met Diana.

http://liefdevoorlater.kro.nl/seizoenen/1/afleveringen/08-07-2013/default.aspx

 

19-02-2013

Modeshow voor en door vrouwen met borstkanker

Hairmasters Woerden organiseert samen met het Hofpoort Ziekenhuis te Woerden opwoensdag 10 april 2013 van 19.00 tot 22.00 uur een modeshow. Tijdens de avond showen vrouwen die een borstprothese of - amputatie hebben (ondergaan) lingerie en badmode. Ook zijn er haarwerken te zien. Deze avond is voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad).

Ook vrouwen die borstkanker hebben (gehad) kunnen van top tot teen vrouwelijk gekleed gaan. De modellen van deze avond zijn het bewijs. Zij stappen in de spotlights om de nieuwste badkleding en lingerie te tonen. Er zijn ook sjaals en haarwerken te zien. De aanwezige schoonheidsspecialiste geeft advies over gezichtsverzorging. Er staan stands van fysiotherapie, de mammacareverpleegkundigen, Hairmasters en Borstkanker Vereniging Nederland.

De modeshow vindt plaats in de Grote Zaal van het ziekenhuis die wordt ingericht in een romantische sfeer. 

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met Hairmasters Woerden, Esmaralda. Telefoonnummer:0348 - 420 565. Of kijk op de website: http://www.zuwehofpoort.nl/patienten/patientenvoorlichting/ voorlichtingsbijeenkomsten/10-april-voorlichting-en-modeshow-voor-en-door-vrouwen-met-borstkanker.htm?steID=2&itmID=3806

 

Zie hier eerdere berichten

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier