Uw betrouwbare partner inzake haarwerken

Hairmasters is leverancier van haarwerken zoals pruiken, haarunits, haarstukjes en toupets en gerelateerde producten. De hoofdvestiging van Hairmasters is in Almelo (Overijssel). Sinds 1968 is ons bedrijf in deze plaats gevestigd, destijds onder de naam Finkers, sinds 2004 onder de nieuwe naam Hairmasters. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid met 8 vestigingen in het hele land. Waaronder 3 vestigingen die gesitueerd zijn in de ziekenhuizen. Deze ziekenhuizen zijn Ziekenhuisgroep Twente in Almelo en Hengelo en het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te Woerden.

Waarom kiezen onze klanten voor haarwerken van Hairmasters?

Wij voelen een grote betrokkenheid bij onze klanten. Het allerbelangrijkste is dat wij altijd voor u klaar staan. Wij luisteren altijd heel serieus naar de wensen en behoeften van de klant. Vertrouwen speelt bij ons een grote rol. Het nieuwe haar moet vanzelfsprekend passen bij de klant en hij of zij moet zich één voelen met het nieuwe haar.

Onze ervaring en deskundigheid is niet het enige waardoor wij ons onderscheiden van anderen. Onze betrokkenheid bij de klant, met zijn of haar specifieke wensen, maakt dat Hairmasters door een grote klantenkring wordt bezocht. Wij vinden het belangrijk dat de klant de juiste aandacht krijgt: oog hebben voor de problemen en bijdragen aan de oplossingen. Het gaat er uiteindelijk om dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt en met een tevreden gevoel onze zaak verlaat. Het beste is om geheel vrijblijvend een afspraak te maken zodat wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten en heeft de haarwerkspecialist alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen.

Daarom vinden wij het ook zo belangrijk dat er een prettige sfeer heerst in onze vestigingen. De klant moet zich bij ons op zijn gemak voelen. Wij nemen voldoende tijd en rust u in een aangename omgeving te helpen. Uw privacy is bij ons in goede handen. Met elkaar bespreken wij de verschillende mogelijkheden. Want er zijn ontzettend veel verschillende haarwerken verkrijgbaar; lang, kort, blond, bruin en ga zo maar door. Het grootste verschil is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Zo kunt u haarwerken aan laten meten van echt haar, maar ook van synthetisch haar. Bij Hairmasters hebben wij haarwerken voor zowel dames, heren en kinderen en op maat gemaakte haarwerken. Tevens kunt u bij Hairmasters terecht voor haarstukken, toupets en haardelen van echt haar. Elke vestiging heeft meer dan een ruime voorraad ter beschikking want het is natuurlijk wel zo prettig als u de keuze heeft. Het resultaat moet zijn dat u weer zelfverzekerd en met een glimlach en een tevreden gevoel onze zaak verlaat.

De specialisten van Hairmasters doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn om te zorgen dat u zich helemaal prettig voelt bij uw haarwerk. Zowel tijdens het advies als tijdens het dragen van uw haarwerk. Ondanks onze zorgvuldige werkwijze kan het zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent. Als dit zo is, laat het ons dan meteen weten. U kunt hiervoor terecht bij de leidinggevende van de vestiging van Hairmasters waar u geholpen bent of bel voor uw klacht met nummer: 0546 - 65 69 28 of mail naar info@hairmasters.nl.

Bent u niet tevreden met het voorstel van Hairmasters kunt u in dit geval terecht bij de SEMH, waar u ook mogelijkheden heeft om uw klacht door te geven. Meer informatie over deze commissie vindt u op semh.info.

In alle gevallen zal er zorg worden besteed om u te helpen, met als doel: alsnog een prettige ervaring.

Onze medewerkers zijn echte haarwerkspecialisten

Alle medewerkers van Hairmasters zijn gediplomeerde kappers/kapsters die omgeschoold zijn tot gespecialiseerde vakmensen. Onze haarwerkspecialisten volgen regelmatig een bijscholing van de leveranciers van haarwerken in zowel binnen- als buitenland. Alle nieuwe trends en vernieuwingen op het gebied van haarwerken houden we bij.

Een speciale opleiding voor de omgang met kankerpatiënten hoort daarbij. Maar ook op het gebied van nieuwe haarwerken en bevestigingsmogelijkheden staat de tijd niet stil. Wij zorgen ervoor dat wij van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te zijn.

Onze visie is om te blijven innoveren en investeren in de nieuwste technieken en in de beste haaroplossingen. Tevens staat Hairmasters garant voor professionaliteit, jarenlange ervaring, vakmanschap en een deskundig advies voor uw gewenste kapsel.

We zijn een door de SEMH erkende leverancier

Hairmasters is een door de SEMH erkende leverancier die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Hairmasters levert een haarwerk dat goed is afgestemd op de zorgvraag en blijft ervoor zorgen dat het haarwerk past bij uw behoefte. Zo controleren wij ook nadien of de juiste oplossing is gekozen.

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan in de dienstverlening dan kan worden aangeklopt bij de Stichting Expertisecentrum Klacht- en Gezondheidsrecht  (ECKG). Hierin hebben onafhankelijke vertegenwoordigers zitting afkomstig uit onder andere ziekenhuizen en patiëntenorganisaties. Lees meer over ons lidmaatschap bij het ECKG.

Vestigingen over het hele land

Hairmasters heeft verschillende vestigingen in het hele land

Kijk voor meer informatie voor de vestiging in uw buurt op contact.

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier