Haar

Je haar is een belangrijk deel van je uiterlijk. Goed geknipt en verzorgt haar geeft je een gevoel van zekerheid.Per dag verliest ieder mens ongeveer honderd haren. Daar merk je niets van als je nog genoeg haar overhoudt. Maar bij sommigen is dit natuurlijke proces van haargroei verstoord. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Een ziekte, erfelijkheid en hormonen zijn bijvoorbeeld factoren die kaalheid of dunner haar veroorzaken. 
Hairmasters zorgt voor aanvullend haar. Als specialist maken wij elk gewenst kapsel. Uiteraard passend bij uw uiterlijk en uw wensen. Wij vinden het belangrijk dat wij de tijd en de rust nemen u over alle mogelijkheden te adviseren. Aandacht voor onze klanten is een belangrijk uitgangspunt bij Hairmasters.

Kaalheid

Sommigen krijgen hier al op jonge leeftijd mee te maken: kaal worden. Anderen worden kaal als ze ouder zijn. Een feit is dat niet iedereen kaalheid accepteert. Je wilt daar wat aan doen. Op een natuurlijke manier uiteraard, zodat de buitenwereld het verschil niet ziet. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden in de vorm van aanvullend haar.

Dunner haar

Niet iedereen is geboren met een weelderige, dikke haarbos. De een heeft van jongs af aan al dun haar, bij anderen wordt het haar in de loop van de jaren steeds dunner. Hairmasters biedt oplossingen die ervoor zorgen dat uw dunne haarplekken niet meer zichtbaar zijn.

Oorzaken

Waarom iemand kaal wordt, of dunner haar krijgt, heeft verschillende oorzaken. Onder meer hormonen, erfelijkheid, ziekte zijn factoren die mee kunnen spelen waardoor u kaal wordt of dunner haar krijgt. Uw huisarts of specialist helpt u de oorzaken te achterhalen. Hairmasters is gespecialiseerd in oplossingen. Oplossingen in de vorm van nieuw haar.

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier