Pruiken

Uw pruiken van Hairmasters in Woerden, Utrecht

U zoekt in Woerden of omgeving Utrecht realistische pruiken. Pruiken die zo echt mogelijk lijken, maar tevens comfortabel zijn in het dragen en gemakkelijk in het onderhoud zijn. Wellicht kent u Hairmasters dan al; een bedrijf dat niet alleen in Woerden is gevestigd, maar ook door de rest van Nederland. Onze moderne kennis en technieken, gecombineerd met onze jarenlange ervaring in onder meer Woerden en omgeving Utrecht hebben er voor gezorgd dat wij voor ieder probleem de ideale oplossing hebben. Deze kwaliteit in pruiken vindt u alleen bij ons in Woerden, Utrecht of onze andere vestigingen.

Privacy en pruiken in Woerden, Utrecht

Of u nu in Woerden woont, ook in uw buurt is een van onze salons gevestigd. Wij maken veel werk van het informeren en adviseren in een prettige omgeving. Hierin staat privacy voorop. Hier maken wij de pruiken zelf, voor en met u op maat. In alle rust.

Alle soorten pruiken bij Hairmasters in Woerden, Utrecht

Er bestaan veel verschillende soorten haar. Daarom bestaan er natuurlijk ook verschillende pruiken. Bijvoorbeeld van synthetisch haar of juist echt haar, met verschillende manieren van (semipermanente) bevestiging en in alle kleuren en modellen. Zo krijgt u bij ons in Woerden precies een of meerdere pruiken die perfect bij u passen.

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier