Haaraanvullingen

Realistische haaraanvullingen in Woerden en omgeving Utrecht

Staat u in Woerden of omgeving Utrecht op het punt om haaraanvullingen te kopen? Dan bezoekt u al snel een van de vestigingen van Hairmasters in Woerden, Utrecht. In het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in de Zorgpassage bedienen wij talloze klanten uit de regio. Onze haarspecialisten nemen ruim de tijd voor u om alles uit te leggen en om uw haaraanvullingen tot op de laatste haar realistisch te maken. Haaraanvullingen van Hairmasters in Woerden, Utrecht hebben dan ook altijd exact de eigen persoonlijke vorm, dikte en kleur. Bezoek hiervoor vrijblijvend onze discrete studio, of bel desgewenst eerst.

Uw haaraanvullingen op maat in Woerden, Utrecht

Zoveel verschillende haarproblemen er ook bestaan, zoveel oplossingen voor haaraanvullingen zijn er ook te vinden. Afhankelijk van uw wensen, haarstijl en budget maken wij in Woerden, Utrecht haaraanvullingen waar u zich goed bij voelt. Dit dankzij haarwerken van echt of juist synthetisch haar, met een tijdelijke of semipermanente bevestiging via moderne technieken met tape, medicinaal verantwoorde lijm of het ringsysteem waarmee de haaraanvullingen gemengd worden met uw eigen haar.

Indien uw product wordt vergoed door uw verzekering, regelen wij tevens het indienen van de formulieren voor u, in onze vestiging in Woerden, Utrecht.

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier