Weer prachtig haar?

Nieuw haar van Hairmasters in Woerden en omgeving Utrecht

Heeft u een probleem met uw haar en zoekt u hiervoor professionele hulp in Woerden of omgeving Utrecht? De kwaliteit van Hairmasters is dan wat u zoekt. Want wij geven u een persoonlijke service. Zo zal uw uiteindelijke pruik of haarwerk zo goed bij u passen dat het verschil zo goed als niet te zien is. Zelfs niet voor onze eigen Hairmasters. Neem daarom nu contact op met onze vestiging in Woerden.

Professionele service voor uw haar in Woerden, Utrecht

U wilt een perfecte oplossing voor uw haar. Onze haarspecialisten in onze vestiging in Woerden in provincie Utrecht begrijpen dit als geen ander. Zij benutten dan ook al hun kennis en ervaring om voor u de meest praktische en realistische oplossing te realiseren. In een ruimte die voldoende privacy biedt om te informeren, overleggen en uit te proberen. Bij ons zult u zich dus in Woerden provincie Utrecht volkomen op uw gemak voelen.

Soort haar? Advies in Woerden, Utrecht

Er bestaan ook voor uw haarprobleem fraaie oplossingen. Afhankelijk van uw wensen, haarstijl en specifieke probleem; zoals haaruitval, dunner wordend haar of kale plekken, zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo heeft u keuze uit haarstukken of complete pruiken van echt of synthetisch haar. Deze oplossingen hebben allen hun unieke voor- en nadelen en onderhoudsvoorschriften. Om een compleet beeld te krijgen raden wij u aan om u goed te laten voorlichten. Neem hiervoor nu contact met ons op of bezoek onze haarwerkspeciaalzaak in Woerden gevestigd in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in de Zorgpassage.

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier