Kapsels voor dun haar

Hairmasters’ prachtige kapsels voor dun haar

Er zijn veel kapsels voor dun haar. De mooiste oplossing is echter nog altijd een aanvullend haarwerk. De techniek hiervoor is inmiddels zo ver dat zelfs de haarspecialisten van Hairmasters het verschil niet eens meer kunnen zien tussen echte en hun eigen gemaakte kapsels. Zeker wanneer zij deze voor uw dunne haar hebben gemaakt. Dankzij de haarsoort; kleur, dikte en vorm zal uw haarwerk naadloos overgaan in uw eigen dunne haar en zo een volle, gezonde indruk maken. Realiseer nu een van deze kapsels en bel of bezoek onze haarwerkspeciaalzaak vrijblijvend.

Waarom onze kapsels voor dun haar?

U ziet onze haarwerken voor kapsels met dun haar nooit, want deze zijn niet van echt te onderscheiden. Andere voordelen zijn hun duurzaamheid, onderhoudsvriendelijke samenstelling en prettige, betrouwbare bevestiging middels tape, medicinale lijm of het ringsysteem waarmee het product (semi)permanent wordt geïntegreerd met huidige kapsels van dun haar.

Bespreek met ons kapsels voor dun haar

Hoewel kapsels met dun haar niets zijn om u voor te schamen, wilt u natuurlijk het liefst geholpen worden in een ruimte met een ruime mate van privacy. Onze vestigingen zijn hier volledig op ingericht. U kunt dan ook vrijuit uw wensen en vragen uitspreken. Onze specialisten adviseren u op gedegen wijze over dergelijke kapsels en mogelijke oplossingen voor uw dunner wordende haar.

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier