Haarwerken met echt haar

Specialist in pruiken en haarwerken met echt haar

Pruiken en haarwerken met echt haar zijn nog nooit zo realistisch geweest. Bij Hairmasters kunnen we het weten. Want hiermee bedienen wij al jarenlang onze klanten in heel Nederland. Hoewel synthetische pruiken en haarwerken soms tevens aanbeveling verdienen, is het werken met echt haar een van onze voornaamste specialiteiten. Wij bestellen dit echte haar direct bij leveranciers, zodat u een pruik of haarwerken krijgt met de juiste kleur, dikte en vorm. Dit gaat er voor zorgen dat u Hairmasters verlaat met hernieuwd zelfvertrouwen en echt haar.

Pruiken en haarwerken met echt haar laten maken

Aan onze service zult u direct merken dat wij zeer professioneel zijn. Want uw eerste bezoek aan onze vestiging in uw buurt is geheel vrijblijvend. Hier komt u terecht in een discrete en prettige omgeving. Zo kunt u vrijuit met ons overleggen. Hier verhelpen wij uw kaalheid of haarprobleem door een unieke oplossing voor u te maken. Hetzij met op uw lijf geschreven haarwerken of een pruik van echt haar.

Vergoeding voor pruiken en haarwerken met echt haar

In sommige gevallen worden pruiken en haarwerken van echt haar vergoed door de verzekering. Dit is onder andere afhankelijk van uw zorgverzekering. Daarnaast hebben wij tevens contracten afgesloten met verschillende zorgverzekeraars. Wij regelen in de meeste gevallen met het indienen van de formulieren van de zorgverzekeraars voor u in één van onze vestigingen.

Zoek uw vestiging

Wij zijn lid van ANKO 
 
Wij zijn door SEMH gecertificeerd
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken » Klik hier